Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
Ingredienser 500 g brysselkål 1 1/2 msk socker 1/2 msk vitvinsvinäger 3/4 dl vatten smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Brygg 5 espresso på Tierra och låt dem svalna. Häll den svala espresson i en shaker tillsammans med 5 cl karamell- eller vaniljsirap, muscovadosocker och 4 isbitar
Brygg 5 espresso på Tierra och låt dem svalna. Häll den svala espresson i en shaker tillsammans med karamell- eller vaniljsirap, 1-2 msk rörsocker och 4 isbitar
I mina kanelbullar använde jag en gnutta kokossocker i fyllningen, för att jag råkade ha det hemma och för att jag gillar den karamelliga smaken som passar så bra ihop med kanel
Håll koll, för det går snabbt från att vara härligt karamellig till bränt. Såg ett program av The little Paris kitchen häromdagen, och blev helt superchokladsugen
Ett tjockt, segt, karamelligt klet på en mjuk sockerkaka, det är grejer det. Min svärmor bjöd på en väldigt god toscakaka med kokos när vi hälsade på i Stockholm sist
Jag gillar den karamelliga smaken hos lönnsirap och väljer gärna det. Ibland kan man vara sugen på något sött att knapra på efter maten eller till fikat, och då är det alltid trevligt om det söta samtidigt som det ÄR gott kan GÖRA gott för kroppen
bryn smör så det blir nötbrunt och avger aromatiska karamelliga dofter. Hjortkött är både gott och magert, och känns på något vis lite nyttigare än mycket annat kött