grön karamellfärg. Blanda äggulor, den mjölkersättning du valt, socker och potatismjöl. 3 dl havredryck eller den mjölkersättning du tål. 3 äggulor 3 dl havredryck eller den mjölkersättning du tål
(Vill du använda karamellfärg så tillsätt några droppar samtidigt som du vispar frostingen kall. Rör ner mjölk och olja, sikta ner mjölblandningen och rör smeten slät
pastafärger, karamellfärger eller pulverfärger. Lägg mjölk, smör och vetemjöl i kastrull , sjud under kraftig omrörning till det släpper från kanterna (tar några minuter bara)
-) Bullarna är fyllda med smör och mandelmassa som färgats grön med karamellfärg. Rör ut marsanpulvret och sockret i mjölken tills det bildas en tjock kräm
grön karamellfärg. 180 g mjölk + 10 g vitvins vinäger (1,8 dl + nästan 1 msk). Scroll down for english. Hmmmm, det tog tid att sätta sig ner för att skriva det här inlägget
Lite gul karamellfärg/pastafärg om man vill. Lite gul karamellfärg/pastafärg om man vill. Pajskal100g Smör200g (15st) Digestivekex30g (2 msk) StrösockerFyllning400g (1 burk) sötad kondenserad mjölk125g (1 ¼ dl) nypressad citronjuice + skal från en citron10g (1msk) vaniljsocker30g (2st) äggula110g (2st) Ägg. Lite gul karamellfärg/pastafärg om man villItaliensk maräng300g Socker120g Vatten150g Äggvita. sänk ugnen till 170 grader och blanda ihop kondenserad mjölk, citronskal, citronjuice och vaniljsocker i en bunke. Pajskal100g Smör200g (15st) Digestivekex30g (2 msk) StrösockerFyllning400g (1 burk) sötad kondenserad mjölk125g (1 ¼ dl) nypressad citronjuice + skal från en citron10g (1msk) vaniljsocker30g (2st) äggula110g (2st) Ägg. Lite gul karamellfärg/pastafärg om man villItaliensk maräng300g Socker120g Vatten150g Äggvita. sänk ugnen till 170 grader och blanda ihop kondenserad mjölk, citronskal, citronjuice och vaniljsocker i en bunke
Blanda kakao, karamellfärg och vaniljpulver ordentligt i en mindre skål. Vispa ner vinägermjölken. 1 2/3dl mjölk. Blanda mjölken med 2/3msk äppelcidervinäger och låt stå i 5 till 10 minuter. 1 2/3dl mjölk