Jag hade egentligen tänkt att publicera ett annat veganskt recept idag men den här salta karamellen med tahini-grund blev för bra för att ligga och vänta
Jag hade egentligen tänkt att publicera ett annat veganskt recept idag men den här salta karamellen med tahini-grund blev för bra för att ligga och vänta
Häll karamell i en form och fyll på smeten. Vispa ihop äggulor kondenserad mjölk och kokosmjölk. 393 g kokosmjölk. 3 dl socker för karamell. 393 g kokosmjölk. 3 dl socker för karamell
Botten är med smak av choklad, fyllning nummer ett påminner lite om karamell och har daldar och jordnötssmör som bas och fyllning två har får en len, krämig konsistens med hjälp av kokosmjölk
Först har vi en chokladbotten och på det en fyllning som påminner lite om karamell i sin smak. Fyllning nummer två innehåller också jordnötssmör och konsistensen är len och krämig vilket den blir tack vare kokosmjölk
Krossade karameller. Det enda du behöver är choklad, kokosmjölk/grädde och sirap. Om du vill rulla dem i krossade karameller så gör du det innan servering
Lägg sedan till steviadroppar, karamellsås och salt och låt koka ihop på låg värme. D Salted caramel proats1 dl havregryn2 dl kokosmjölk (Alpro)1 skopa Delicious Vanilla Whey från Proteinbolaget**Nutrinicks karamell steviadroppar**Walden Farms kalorifria karamellsåsEn nypa salt Koka gröt och mjölk som vanligt. 2 dl kokosmjölk
Grovhacka jordnötterna och lägg ner dem i smeten och rör runt med en sked, ta ut din form och häll över ett tjockt lager av karamellkrämen på din botten
Lindt Excellence chokladen är mörk och god med bitar av karamell och en nypa havssalt. Kokosmjölken blandar du också i för att få rätten krämig och den hjälper till att lyfta fram smakerna till sin rätt