Häll i smör och socker och låt det bli karamelliserat. Jag gjorde ingen Bråttomglass utan tog vanlig vaniljglass istället och hoppade även över rostad kokos
Karamell. Häll över karamellen i en kanna eller skål och ställ åt sidan. Häll i lite karamell i formen och lägg sedan ananasskivorna på, pressa dom mot varandra så de ligger så nära som möjligt
Karamell. Häll över karamellen i en kanna eller skål och ställ åt sidan. Häll i lite karamell i formen och lägg sedan ananasskivorna på, pressa dom mot varandra så de ligger så nära som möjligt
Smält smör i en kastrull under omrörning tills fin gyllenbrun färg och doft av nöt och karamell. Vit chokladmousse med rostad kokos, rabarbersorbet samt rabarbersoppa
Karamelliserad ananas. ananas, passionsfrukt och kokos. Smält sockret under omröring till en karamell på låg värme i en tjockbottnad kastrull eller stekpanna
Fiber sirup gold går säkerligen också utmärkt att använda - men tänkt då att smaken blir annorlunda då detta smakar karamell, samt att den är mer söt än "clear"-varianten
Botten är med smak av choklad, fyllning nummer ett påminner lite om karamell och har daldar och jordnötssmör som bas och fyllning två har får en len, krämig konsistens med hjälp av kokosmjölk