Det får bli en cashewcluster till kaffet helt enkelt. Exemplevis dessa söta godisarna som man gör på cashewnötter, smälta karameller, vit choklad och flingsalt
Ja jag pysslar ju också en del ibland, men mest av allt lagar jag ju mat och bakar och är det något jag älskar både runt jul men också året runt så är det smörkola, karamell och kolasås i alla dess former
Mörk choklad och salt är ju en välkänd kombination och karamellen blir verkligen pricken över i. Häll över smöret och chokladen i en större bunke och tillsätt sedan farinsockret, kaffet och vaniljsocker
Smält smör i en kastrull under omrörning tills fin gyllenbrun färg och doft av nöt och karamell. Kaffe & tryfflar, tyvärr lite för salta i min smak, så minska ordentligt på saltmängden är mitt tips
en choklad- och kaffecupcake med en karamellfrosting toppad med karamellpopcorn. Karamellpopcorn har varit ett populärt pinterestfenomen sen en tid tillbaka
Häll upp den karamelliserade mandeln på bakplåtspapper och låt svalna. Vill du ändå satsa på någon ekologisk ingrediens så tycker jag att du ska satsa på chokladen som precis som kaffe är ett väldigt besprutat livsmedel med en väldigt stor påverkan på vår miljö
Doften är ganska stor med toner av karamell, citrus, kanel och colanöt. Du irrar omkring i bostaden i morgonrocken i flera timmar och får i dig en kopp kaffe
Det är något speciellt som händer när man kombinerar choklad, kaffe och karamell. Idag kombinerade jag dessa smaker i en cupcake som består av en saftig chokladkaka med smak av kaffe, fyllning av dulche de leche och en len nutellafrosting