Strö sockret i en kopparstekpanna på högvärme, och gör en karamell. När allt sockret har smällt, häll i smör och blanda tills allt smör har blivit absorberat av karamellen
Smält socker, olja och honung, i en stekpanna, till en karamell och slå i solrosfrön. Riv osten grovt och blanda med creme fraiche, smaka av med peppar
Vispa ned turkisk yoghurt, crème fraiche och honung eller lönnsirap i grädden. Hjortronen är klara när sockret och chokladen kokat ihop till en tjock karamell
Smält smör i en kastrull under omrörning tills fin gyllenbrun färg och doft av nöt och karamell. Blanda pepparrot och crème fraiche i en liten bunke, salta och låt det stå och dra till sig medan du gör resten
Doften är ganska stor med toner av karamell, citrus, kanel och colanöt. Smaken är frisk med rejäl kolsyra och inslag av kryddnejlika, kanel, citrus och karamell
Bred ut ett tunt lager crème fraiche över bottnarna och toppa med stekt lök, fläsk som du doppat i rababerkaramellen, plockad svartkål, plockad timjan samt buffelmozzarella dragen i mindre bitar och riven ost
Häll karamellen i portionsformar. Som mellanrätt åt vi blinier med löjrom, rödlök och crème fraiche samt lite citronolja droppat på tallriken vilket gav rätten en extra tvist
När det blivit en ljus karamell så tillsätts vattnet, lite i taget under omrörning. Blanda crème fraiche och florsocker och servera det till ananasen med lite av skyn
Häll karamellen i portionsformar. Tillsätt mjöl, crème fraiche, äggula och salt. Servera blinierna kalla tillsammans med citronoljemarinerad rotselleri, rödlök och crème fraiche
Karamelliserat äpple och st. Koka potatis i saltat vatten, gör en pure med mjölk och creme fraiche. Stryk med karamelliserat äpple och varva med ost och rått skivat äpple