Ja jag pysslar ju också en del ibland, men mest av allt lagar jag ju mat och bakar och är det något jag älskar både runt jul men också året runt så är det smörkola, karamell och kolasås i alla dess former
Jag älskar karamell och jag älskar pecannötter så det blev det som jag smaksatte min cheesecake med. Tillsätt sedan vanilj, karamelliserad mjölk och vetemjöl
Mixa digestivekexen till ett fint smul. SALT KARAMELL MOUSSE. Salt karamellmousse. Blanda socker och vatten i en kastrull och koka tills att karamellen fått en svagt gyllnbrun färg
Cheesecake med karamell och havssalt. Karamelltäcke. 200 g digestivekex. Låt karamellen vara i kastrullen i ca 5 minuter och rör om då och då. 200 g digestivekex
Ställ tillbaks kastrullen på låg värme och rör runt tills alla hårde bitar av karamell är smält. 7 lätt krossade digestivekex. 7 lätt krossade digestivekex
Krossa digestivekexen till botten och blanda med smält smör och kanelen. Blanda grädde, socker, smör och sirap till karamellsåsen i en kastrull och koka tills såsen tjocknat