Blanda dressingen och ställ den kallt. Låt ströbrödet svälla i vattnet. Mixa fisken på högsta hastighet i cirka 15 sekunder i matberedaren med kniven monterad
Kaprisdressing. Så här fint var det en morgon denna vecka när jag åkte till jobbet vid fem tiden. Är på jobbet strax efter fem och då blir det en liten promenad innan jag går in och jobbar, då håller man sig i gång hela dagen…
Krispig sallad med sambalkryddad kaprisdressing. Det kan tyckas en smula weird att kombinera sambal oelek och kapris, och det var i ärlighetens namn ett inte särskilt genomtänkt experiment från min sida
och kaprisdressing. 4 portioner, 25 minuter 4 ägg, så färska som möjligt 1/2 dl ättika 2 l kokande vatten 300 g ansjovisfilé, skuren i remsor på längden 1/2 kruka gräslök, skuren i stavar 1/2 kruka körvel, grovt skuren 1 knippe rädisor, rensade och delade på mitten 200 g kryddost, bruten i ojämna bitar 4 msk krutonger, finns att köpa färdiga 1 ark smörpapper (att lägga upp på) Citron&ndash
Mixa alla ingredienserna till dressingen utom lök och kapris. Tillsätt lök och kapris och blanda. Häll dressingen över tonfisken och låt stå minst20 minuter
1. Blanda dressingen och ställ den kallt. 2. Låt ströbrödet svälla i vattnet. Mixa fisken på högsta hastighet i cirka 15 sekunder i matberedaren med kniven monterad