Kantarelltoast recept

Kantarelltoast med parmesan

Kantarelltoast med parmesan

Kantarelltoast med parmesan. 4 portioner - förrätt. 4 skivor gott bröd. ca 600g kantareller. 1 schalottenlök, finhackad
Kantarelltoast med parmesan.

Kantarelltoast med parmesan.

Supergod toast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt
Kantarelltoast med västerbottenost

Kantarelltoast med västerbottenost

Kalasgoda kantareller De här godsaker som inte varit helt lätta att hitta. Och visst har det hänt att just ditt ”hemliga ställe” inte längre är hemligt utan länsats på ”dina svampar”
Kantarelltoast med färskost och bacon

Kantarelltoast med färskost och bacon

Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kantarelltoast

Kantarelltoast

Droppa oljan över brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen tills de fått fin färg. Ansa kantarellerna och dela stora
Klassisk kantarelltoast

Klassisk kantarelltoast

10 färska gula kantareller. 11 dl grädde. 10,5 schalottenlök. 11 toast. 11 msk hackad persilja. 110 färska gula kantareller 1 dl grädde 0,5 schalottenlök 1 toast 1 msk hackad persiljaDela och rensa kantarellerna

Kantarelltoast

Kantarellerna njutes lämpligast direkt, smörstekta, kanske på en klassisk kantarelltoast. Svampsäsongen har börjat, kantarellerna har plockats sedan slutet av juli – främjade av sommarens regn
Kantarelltoast med parmesan

Kantarelltoast med parmesan

Kantarellstuvning300 g trattkantareller 2 msk smör 2 dl vispgrädde 2 schalottenlökar 1 citron, finrivet skal ev 2 msk fänkålsdill, hackad 4 msk persilja, hackad 100 g parmesanost, riven Rostad bröd 4 skivor surdegsbröd smör, till stekning klyfta vitlök olivolja 2 msk persilja, hackad salt peppar
Kantarelltoast med löjrom

Kantarelltoast med löjrom

Rensa och dela svampen i mindre bitar. Fräs svampen på svag värme i en stekpanna, tills vätskan kokat bort
Recept: Kantarelltoast 2.0

Recept: Kantarelltoast 2.0

Men innan allt det där blev det champagne och kantarelltoast. Jag har gjort kantarelltoast tidigare men denna gång lyxade jag till det med lite grädde och cognac och resultatet blev en riktig fullträff
Kantarelltoast med smaksatt crème fraiche

Kantarelltoast med smaksatt crème fraiche

Ansa och stek kantarellerna med löken, salta och peppra. Vänd i timjan och crème fraiche. Stek toastbröden i smör på båda sidorna, klicka på svampstuvningen på varje toast