Fördela kantarellstuvningen över brödet och täck sen över med ost. Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan
Squashlådan med kantarellstuvning kan nog prövas med trattisar i stället. TRATTKANTARELLER MED SQUASH 2-4 squash2 pressade vitlöksklyftorsalt, peppar, lite oregano, lite hackad persilja1 liter trattkantareller eller annan svamp, ungefär1-2 dl vispgrädde2-3 msk riven ostsmör till stekning Ingredienserna är avsiktligt ungefärliga, kryddningen också, vilket väl är tjusningen med en så oförutsägbar och exotisk ingrediens som trattkantareller. 2 pressade vitlöksklyftorsalt, peppar, lite oregano, lite hackad persilja
Upptäckte bland annat kantarellfond som tog kantarellstuvningen till en helt ny nivå. färsk persilja. Smaksätt med kantarellfond, salt, vitpeppar, persillade och färsk persilja (men glöm ej spara en kvist eller två)
Riv osten och klipp persiljan. Lägg i resterande ingredienser utom persiljan som du lägger i sist. 1 dl finklippt persilja. Fördela kantarellstuvningen på 4 stora skivor lantbröd och gratinera sedan i ugnen på 200 grader tills de har fått fin färg. 1 dl finklippt persilja
Kantarellstuvning, glutenfri. Smaka av med ev salt och peppar, servera med lite klippt persilja. Det här en värmande och god soppa på trattkantareller som du kan använda både som förrätt men även som ensamrätt ihop med ett gott bröd