Viltkött är helt underbart, bara att ta från frysen till grytan. Du behöver inte tina och planera…det du behöver är tid, för börjar man tillaga fryst vilt kött så behövs tid
en med kantarellstuvning, en med skagenröra. rökt kött och pepparrot och en med gubbröra. Lägg mjölet i en plastpåse och lägg ner köttet och skaka om så att de blir helt mjölade
rödvinssås, kantarellstuvning, grönsaksspett & potatisgratäng. Så mört kött. I helgen var jag ledig och passade på att åka till mitt älskade Göteborg på en liten minisemester
Hjortstek med kantarellstuvning. Vad det gäller lergrytan så ska du blötlägga den i ca 30 min innan du lägger i köttet. Sätt in lergrytan i kall ugn i nedre delen sätt ugnen på 120 grader och räkna med ca 6 timmar innan köttet är klart. 6 timmar innan köttet är klart
Färsbiffar av Dovhjort med kantarellstuvningoch rotfruktspytt. Utbudet av kött i butikerna förändras också nu på hösten, allt marinerat kött för grillen som funnits, får nu ge plats åt kalvkött och snart även älgkött när jaktsäsongen börjar
)Rostbiff i ugn med hemlagad kantarellstuvning (tack mamma för dom underbara kantarellerna. Köttet marinerade jag i torsdags så att det fick dra ordentligt, sedan brynde jag det snabbt i smör och sen in i ugnen (120-130 grader) slow cooking