lite guldsoja för färgens skull. 1 msk soja. Börja med att skölja och dela svampen i mindre bitar. Lägg i stekpanna och låt svampen koka tills vattnet dunstat
Tillsätt buljong, grädde och soja och rör om igen. Strö persilja över din kantarellsoppa och servera. 11 msk japansk soja, helst tamari. 1Trattkantarellsoppa8-10 dl trattkantareller 2-3 schalottenlökar smör till stekning 0,5–1 dl portvin 5 dl grönsaksbuljong 3 dl vispgrädde 1 msk japansk soja, helst tamari salt och peppar. 1Till garnering hackad persiljaPer Morbergs trattkantarellsoppa. Koka upp din kantarellsoppa under omrörning, sänk värmen och låt sjuda i 10–15 minuter
Tillsätt buljong, grädde och soja och rör om igen. Strö persilja över din kantarellsoppa och servera. Koka upp din kantarellsoppa under omrörning, sänk värmen och låt sjuda i 10–15 minuter. 1 msk japansk soja, helst tamari. Trattkantarellsoppa8-10 dl trattkantareller 2-3 schalottenlökar smör till stekning 0,5-1 dl portvin 5 dl grönsaksbuljong 3 dl vispgrädde 1 msk japansk soja, helst tamari salt och peppar