Kantarellsoppa. Parmesanchips. Kantarellsoppa. Riv 2 dl parmesanost och lägg i åtta små högar på en plåt. 2 dl parmesan. 2 dl parmesan 1 förp bacon en liten knippa timjan till garnering
Garnera trattkantarellsoppan med lite hackad persilja och/eller gräslök. Vill du serveras kantarellsoppan till fest så är det trevligt att lägga en hög med fin svamp och annat i mitten på en djup tallrik och sedan slå soppan runt om
Strö riven parmesan och några persiljeblad över soppan. 1 Parmesan, riven. 1. Rensa svampen. Ta undan några små fina svampar att använda som dekoration
Parmesansnittar. Parmesanost. Riv parmesan över bröden och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skiva minibaguetter och lägg dom i en ugnform, ringa över olivolja, riven parmesan, flingsalt och svartpeppar
Servera med rikligt med färskriven parmesan och dekorera med fänkålsvippor. Häll en klick pesto i varje, riv över parmesan och dra på några varv med pepparkvarnen