Kantarellsoppa fond recept

Gräddig kantarellsoppa

Gräddig kantarellsoppa

Tillsätt vatten och fond. 1½ msk kantarellfond. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skala och finhacka löken
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

4 2 l kantareller (2 l motsvarar ca 600 g) 3 schalottenlökar 2 msk smör eller margarin 3 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl hackad persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt vatten och fond. 1 liter färska kantareller, ca 500 g1 gul lök3 msk smör2 msk vetemjöl1 dl torrt vitt vin7 dl vatten1½ msk kantarellfond2 dl vispgrädde½ tsk salt1–2 krm svartpeppar. 1½ msk kantarellfond
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt vatten och fond. 1½ msk kantarellfond. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter färska kantareller 1 gul lök 3 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 msk vetemjöl 1 dl torrt vitt vin 7 dl vatten 1½ msk kantarellfond 2 dl Arla® ekologisk vispgrädde ½ tsk salt 2 krm svartpeppar
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt vatten och fond. 1 1⁄2 msk konc kantarellfond. Ansa och skär svampen i mindre bitar. Skala och finhacka löken
Kantarellsoppa LCHF

Kantarellsoppa LCHF

Kantarellfond. När vi var i Tandådalen förra veckan åt Anders kantarellsoppa en kväll när vi var på resturang
Kantarellsoppa med rotselleri och gorgonzola

Kantarellsoppa med rotselleri och gorgonzola

Tillsätt vatten, fond och vin. 4 msk grönsaksfond. Rensa och dela svamparna i bitar. Fräs på svag värme i en klick smör tills vätskan kokat bort
Kantarellsoppa!

Kantarellsoppa!

Häll på vin och vatten och smula i buljongtärningen eller fonden. På meny stod därförKantarellsoppa med Västerbottentoast ( vin Bellingham)Stekt gös med kapris bacon,  pepparrot och potatispuré (vin Pouilly Fumé)Äppelpaj med vaniljglassRecept4 portionerca 300 gram kantareller50 gram smör1 styck vitlöksklyfta3 stycken shalottenlökar1 dl vetemjöl2 dl torrt vitt vin1 liter kokhett vatten2 st hönsbuljongtärningar eller motsvarande fond1 tsk salt2 krm vitpeppar3 dl vispgrädde1-2 msk sherryRensa svampen
Kaffemammas kantarellsoppa

Kaffemammas kantarellsoppa

Tillsätt vatten, de två fonderna och kantarellkryddan och låt koka upp. Har man inte kantarellkryddan kanske man kan ta extra kantarellfond eller tillsätta ½-1 kub svampbuljong. 1½ msk Touch of Taste kantarellfond. 1½ msk Touch of Taste grönsaksfond
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

5 msk kyckling eller kantarell fond. 5 msk kyckling eller kantarell fond. Så gott & så höstigt. 1 liter kantareller

Kantarellsoppa

Häll på vin och vatten (gärna kokhett) och smula i buljongtärningarna/fonden. 1. Rensa svampen. Ta undan några små fina svampar att använda som dekoration
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt fond, vatten, grädde och mjölk, och låt koka upp. 1 msk kycklingfond. Borsta och ansa kantarellerna
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

¾ msk svamp eller kantarellfond. Kan Kantarellsoppa vara bland det godare man kan äta under hösten va. Rör i mjöl och tillsätt vatten och fond
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

Tillsätt vatten, fond och lite grädde. Våra soppdagar fortsatte med en kantarellsoppa, inte alls lika god som nya favoriten med broccoli och basilika, men ändå god och värd att tipsa om
LCHF – Kantarellsoppa med parmesanflarn

LCHF – Kantarellsoppa med parmesanflarn

fond. Har letat efter ett vardagsrecept på kantarellsoppa som både är gott och enkelt att göra. Häll i lök, buljong/fond, grädde och mjölk i en kastrull