Kantarellpesto recept

Kantarellpesto

Kantarellpesto

Jag fick en burk med gudomlig kantarellpesto av Erica. Jättegod att fylla krustader med. Och idag är jag uppe i tid
Kantarellpesto

Kantarellpesto

kantareller. 1smör. 1olivolja. 1finhackad gul lök. 1pressad vitlöksklyfta. 1riven lagrad hårdost. 1rostade pinjenötter
Kantarellpesto

Kantarellpesto

Kantarellpesto/pastej. Kantarellpesto/pastej. Vänner, det är äntligen dags – svampsäsongen är här. Dessutom med dunder och brak, för det gynsamma vädret har gjort att svamparna frodas och ploppar upp än här, än där
Kantarellpesto

Kantarellpesto

Kantarellpesto. Denna vecka kommer jag mixa sönder skogens guld. Ni kanske tycker att det är något man absolut inte får göra
Kantarellpesto

Kantarellpesto

Anette och jag freebasade ihop en suuuupergod kantarellpesto till vår lilla kräftskiva. Så har vi kommit hem efter födelsedagsfiranden i Gullvik och två dagars friluftscamping i Kråken
KANTARELLPESTO

KANTARELLPESTO

Kantarellpesto,. Kantarellpesto,. KANTARELLPESTO. 12 januari 2018 @ 21. 03. 2 dl förvällda kantareller. 1 gul lök
Kantarellpesto

Kantarellpesto

Jättegod röra att t ex fylla krustader med. Receptet är från Ericas meny. Kantarellpesto. 2 dl förvällda kantareller
Krämigt lyxig kantarellpesto

Krämigt lyxig kantarellpesto

Stek ca 8 dl färska kantareller i olja i panna. Låt svalna. Mixa 2 dl riven olagrad ost med 2 dl rostade nötter (pinjé-, hasselnötter eller mandel), 2 dl solrosolja, 1 tsk salt och 2 krm peppar
Pasta med kantarellpesto

Pasta med kantarellpesto

Servera kantarellpeston med pasta och garnera med frästa kantareller och timjan. Borsta, ansa och fräs kantarellerna i en stekpanna tills vätskan kokat in
Kantarellpesto med västerbottenost

Kantarellpesto med västerbottenost

Pesto är som bekant en höjdare. Har vid flertalet tillfällen stött på varianter av originalet på basilika, vitlök, olivolja, parmesanost och pinjenötter
Romesco

Romesco

Kantarellpesto har jag tänkt göra tidigare, men glömt bort. 7 dl, ca 4 portioner Romesco – mild sås av tomater, paprika, vitlök, mandlar & parmesan med liten hetta av chili & mjuk syra
Romesco

Romesco

Kantarellpesto har jag tänkt göra tidigare, men glömt bort. 7 dl, ca 4 portioner Romesco - mild sås av tomater, paprika, vitlök, mandlar & parmesan med liten hetta av chili & mjuk syra

Kantarellpesto

Blötlägg kantarellerna i 2 dl vatten ca 30 min. Koka dem 1 min. Sila bort vattnet. Kör svampen i mixer med allt utom osten

Torsk- eller sejrygg med kantarellpesto

1.  Lägg torsken i saltat vatten, så det täcker fisken och sjud i 12–15 minuter. 2.  Skrubba potatisen. Koka dem och häll av vattnet