Kantarellpaj västerbottenost dinkelmjöl recept

Kantarellpaj á la Nettan

Kantarellpaj á la Nettan

2 dl Dinkelmjöl med fullkorn. 150 g västerbottenost. Ugn 225°. Kör degen i matberedaren. Smörj en pajforn. Klä pajformen med degen
Smakrik Kantarellpaj

Smakrik Kantarellpaj

3 dl vetemjöl eller dinkelmjöl. 2 dl grovriven västerbottenost. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda smör och mjöl i en matberedare (eller knåda för hand)
Kantarellpaj

Kantarellpaj

Det är ju kräfttider just nu och till det smakar en kantarellpaj extra gott. 3 dl vetemjöl eller dinkelmjöl. 2 dl grovriven västerbottenost. 3 dl vetemjöl eller dinkelmjöl. 2 dl grovriven västerbottenost

Kantarellpaj med västerbottenost!

Västerbottenosten gör ju sitt också, den är ju så himla god. Kantarellpaj med västerbottenost Ca 4-5 portioner. 5 dl dinkelmjöl med fullkorn. 100 g (3 dl) riven västerbottenost. 5 dl dinkelmjöl med fullkorn. 100 g (3 dl) riven västerbottenost