Västerbotten- och kantarellpaj till kräftorna. Rensa och skölj svampen, hacka den ev i mindre bitar, lägg i varm stekpanna och stek bort vätskan och stek sedan svampen i smör och tillsätt repad färsk timjan (torkad går också bra) och krydda med salt och peppar
Okej jag vet att jag oooohar och ahhhar om hur gott vissa saker är, men dem rätter jag gör det med är verkligen så goda och dem vill jag verkligen dela av mig av med massa med superlativ
Börja med pajdegen. Fräs spenaten i smör med löken. Krydda med riven muskotnöt, salt och peppar. Vispa ihop ägg och mjölk, rör ner den rivna osten och smaksätt med lite salt och peppar
Västerbotten- och kantarellpaj till kräftorna. Rensa och skölj svampen, hacka den ev i mindre bitar, lägg i varm stekpanna och stek bort vätskan och stek sedan svampen i smör och tillsätt repad färsk timjan (torkad går också bra) och krydda med salt och peppar
Fräs spenaten i smör med löken. Krydda med liten riven muskot, salt och peppar. Tryck ut degen i en springform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter. 1,5 dl vetemjöl special med fullkorn. 1 tsk torkad timjan