Vad är din favorit med kantareller. En riktigt läcker kantarellpaj av alla härliga trattisar jag fått. Rensa trattkantarellerna och hacka i mindre bitar
300 g kantareller. Gör en valfri pajdeg. Fyllning. Skala och hacka löken. Rensa svampen. Stek lök och svamp i en stekpanna med smör, tills vätskan kokat in
1 liter kantareller. Häll mjöl och salt i matberedarens skål. Tillsätt det kalla smöret i små kuber. Mixa snabbt ihop till en smulig massa, eller använd fingertopparna
Just nu går det att hitta en hel del kantareller i skogarna och tänkte därför att det ju inte kunde passa lämpligare än att dela med mig av mitt recept på vegetarisk kantarellpaj
Stek på kantarellerna tills de släppt vatten och fått en fin gyllenbrun färg. När kantarellerna är redo så tillsätt purjolöken, tomaterna och sist persiljan
Stek kantareller och salladslök så de får lite färg. Större kantareller delas. Blanda i Philadelphiaost och grädde i stekpannan med kantarellerna och löken
Smakrik ost och guldgula kantareller. Fördela lök och kantareller i det förgräddade pajskalet. Stek ca 300 g kantareller i en klick smör, tillsätt löken mot slutet
Vi plockar en hel del svamp, både Karl-Johan och vanliga kantareller. 250 gr stekta kantareller (ca ½ kg färska). 250 gr stekta kantareller (ca ½ kg färska)