Blanda ihop ägg, mjölk, ost, vitlök och kryddor och häll blandningen i pajskalet. Sno snabbt ihop ett pajskal, lägg i vad som finns i kylskåpet och häll på en äggstanning
Lägglöken och kantarellerna i pajskalet. Hacka löken och vitlöken. Vispa ihop ägg, crème fraiche, grädde, västerbottenost, salt, svartpeppar och vitpeppar
Hetta upp en stekpanna med smöret och lägg i kantareller och hackad gullök. Kantarell, gullök och god ost blir aldrig fel och den passar utmärkt på alla tänkbara bufféer eller som ensam varmrätt
Hetta upp en stekpanna med smöret och lägg i kantareller och hackad gullök. Vänta tills vätskan har kallnat något och vispa därefter ner ägget och gulorna i den avsvalnade gräddmjölken
Kantareller och gullök stekt med curry, några skivor rökt kalkon. Lägg de stekta svamparna och lök i pannkaksformen och häll över äggstanningen och strö över osten