Stek kycklingfile med kantareller och sharlottenlök. Smaksätt med tryffelolja och lite pressad citron. Tryffel är en sån smak som jag bara kan få dille på
Baserad på karljohan och champinjoner men man kan enkelt byta ut mot kantareller om så önskas. Krämig svampsoppa med tryffelolja, är en värmande soppa för höstens kalla dagar
Toppa eventuellt med lite tryffelolja om du har och kanske lite extra parmesan. ), 8-10 champinjoner (kantareller blir godare men det fanns inga när jag skulle handla. ), smör, 1krm saffran, 1/2 svampbuljong, 1/2dl vitt vin, 1,5dl crème fraiche, 1 vitlöksklyfta, 1 schalottenlök 1dl parmesan, salt och peppar efter smak, eventuellt tryffelolja // Sätt på pasta vatten
En krämig äggröra är aldrig fel till frukost eller brunch, ett lite nyttigare tillbehör än bacon är kantareller och det blir himmelskt gott med några droppar tryffelolja på toppen
Picklade kantareller. Tillsätt sedan lite tryffelolja om så önskas och smaka av med salt. 3-4 dl rapsolja (eventuellt extra tryffelolja). 3-4 dl rapsolja (eventuellt extra tryffelolja)
Vilken lyx att gå ut på baksidan av huset in i skogen och hitta kantareller,soppar,fårtickor och taggsvampar som sedan ska bli ingredienser till dagens middag
Vit tryffelolja efter smak. 300 gr blandad svamp, kantareller och champinjoner. Tillsätt sedan 2/3 av osten och några droppar av tryffeloljan och smaka av såsen med salt och peppar. 300 gr blandad svamp, kantareller och champinjoner
Smaka av med salt, vitpeppar och tryffelolja. 0,5-1 tsk svart tryffelolja. 1 l kantareller eller trattkantareller (gärna små). 0,5-1 tsk svart tryffelolja
Blötlägg kantarellerna i hett vatten några minuter. Häll av vattnet från kantarellerna. Fräs vitlök, purjolök och kantareller i en blandning av smör och rapsolja några minuter
Tillsätt citronskal, tryffelolja, ruccola samt parmesan. 4 Ingredienser 400 g pappardelle eller tagliatelle 3–4 vitlöksklyftor, tunt skivade 500 g svamp, vi valde kantareller och skogschampinjoner 5 msk olivolja extra virgin ca 1 dl pastavatten 2–4 msk vit tryffelolja ca 1 dl riven parmesanost finrivet skal från en halv citron 1 näve ruccola Instruktioner Koka pastan enligt anvisning, kom ihåg att spara lite av pastavattnet när du häller av. 4 msk vit tryffelolja