Kantareller (så mycket man får tag i eller har råd med). Dela tomaterna på mitten. Precis innan du skall äta blandar du i ruccolan & smörstekta kantareller
Har du tillgång till färska kantareller eller annan färsk svamp föreslår jag att du tar det i stället, men i brist på det använde jag mig av torkad svamp
Jag har börjat byta färskpotatis mot sötpotatis, fler rotsaker tar plats i mitt kylskåp samt svamp (och först och främst kantareller) har fått huvudrollen i mina maträtter just nu
Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle. Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost och färska örter
Tillsätt hackad soltorkad tomat. Lägg nu även i kantarellerna. oxfiléolivolja1 gul lök2 st vitlöksklyftoren näve soltorkade tomaterca 2 dl kantareller4-5 dl matlagningsgrädde1½ msk balsamvinägersalt och pepparspaghettiBörja med att försteka kantarellerna i en stekpanna med en klick smör. ca 2 dl kantareller