lingon, finhackad dill, persilja och gräslök till garnering. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Avsluta med lasagneplattor, vitsås och riven västerbottenost. Det här är en lasagne som verkligen blir en krock mellan Italien och Sverige på ett väldigt bra sätt
Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Klä en pajform med tinad smördeg, pricka botten och kanter med en gaffel. Skiva baconet och fräs det i en stekpanna, häll av fettet och lägg baconet åt sidan en stund
2 Felix Västerbottenost & kantarellpaj. 1Kantarelltopping1 dl crème fraîche 50 g Västerbottensost, riven 150 g kantareller smör, till stekning salt peppar
I ett frasigt och lite grövre pajskal med potatis och rågmjöl som lite ovanligare ingredienser samsades mustigt viltskav, syrliga lingon, umamistinna kantareller, mjuksöt och kryddig palsternacka och pigg timjan med en krämig äggstanning med crème fraiche ochvästerbottenost
Börja med att finhacka timjan och riv osten på rivjärnets grova sida. Forma biffar av älgfärsröran och stek dem i smör i stekpanna så de får en fin färg
Riv lite västerbottenostoch strö över innan servering. riven västerbottenost till servering. Stek kantarellerna i smör, krydda med himalayasalt och svartpeppar