Idag fick halloumiosten vara med i en varm pastasallad tillsammans med kantarelleroch avokado. Jag är ju inte sådär överdrivet förtjust i ost och har aldrig varit det
Kantarellerna börjar visserligen tyvärr bli lite för stora för min smak för jag tycker bäst om när de är riktigt riktigt små så att de nästan blir knapriga när man steker dem, men de slank ner ändå
Lägg på en halloumiskiva på varje bröd och fyll på rikligt med kantareller. kantareller. Dagens recept står Kikki för och som ni kan se på bilden nedan
Om du föredrar vegetariskt går det bra att byta ut flanksteken mot skivad halloumi, sojabiffar eller quorn, stek gyllene och häll över samma marinad efteråt
Jag testade att laga pasta carbonara gjord med kantareller istället för bacon. Stek baconen på samma sätt som jag har gjort med svampen, i en torr stekpanna och följ receptet som vanligt
Kantareller med chevré och pasta. Syltade höstkantareller. Brödsallad med halloumioch sparris. Annars tar jag bort länkarna och då får man söka manuellt på namnet i sökrutan längst ner till vänster på bloggen
Gräddiga kantareller. Skär halloumin i tärningar och linda in dem i bacon. Ett lite mer fancy och lyx och de andra lite mer humanare i pris och lite mer lättlagat
I en stekpanna frästes kantareller, aubergine, fryst spenat och vitlök i olja. morötter, spenat, kantareller, champinjoner, gul lök, vitlök, alla sorters olika kryddor, aubergine, skinka, kalkon, potatis, sötpotatis, röd lök