Kantarelldoftande fläskfilé recept

Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna

Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna

7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el
Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna

Kantarelldoftande fläskfile à la Viktväktarna

500 g fläskfilé. 1500 g fläskfilé Kantareller, färska, frysta el konserv 2 msk kantarellfond 2 tomater i bitar 3,5 dl milda mat extra 4% Färsk timjan Salt Peppar Valfri mängd pasta el risSkär filen i mindre bitar
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Slå över fläskfilén och kantarellerna. 400 gram fläskfilé, färsk2 dl crème fraiche1 msk smör, till stekning1,5 msk Kantarellfond50 gram kantareller, konserverade eller frysta10 st körsbärstomater1 msk timjan, grovhackadSkär fläskfilén i centimetertjocka skivor. 400 gram fläskfilé, färsk
Onsdagspastan på kantareller!

Onsdagspastan på kantareller!

Igår var det ju ONSDAGSPASTA och den bjöd på fläskfilé med kantareller. Kantarelldoftandefläskfilé4 personer500 gr fläskfilé1 dl creme fraiche1 dl matlagningsgrädde1,5 msk touch of taste Kantrellfond10 st körsbärstomater i halvor1 msk grovhackad timjan50 gr kantareller, konserverade eller frystaNypa sockerGör så här. 500 gr fläskfilé
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. 400 g fläskfilé. 1. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Torsdagens middag baserades på fläskfilé och av mamma plockade kantareller. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Slå över fläskfilén och kantarellerna. 400 gram fläskfilé(er), färsk. 400 gram fläskfilé
Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

så det blev en kantarelldoftandefläskfilé till middag. Hittade dock både billig oxfilé och fläskfilé. 4 pers 400 g fläskfiléer 2 dl crème fraiche 1,5 msk Touch of Taste Kantarellfond 10 st körsbärstomater ½Â msk timjan, grovhackad 50 gram kantareller, konserverade eller frysta Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. 400 g fläskfiléer

kantarelldoftande fläskfile

Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. (räkna extra för) 500 g fläskfilé. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Vi äter mycket fläskfilé i vår familj, det är otroligt gott och prisvärt kött och vi tycker dessutom mycket om kött, så då blir det lätt så…