Kantarellcrêpes recept

Kantarellcrêpes

Kantarellcrêpes

Vispa ihop ägg, socker och salt. Rör ner mjöl och smör till en fast smet. Mixa i vatten och mjölk till en ganska lös blandning
Kantarellcrêpes

Kantarellcrêpes

Ingredienser Crêpessmet 4 dl mjölk 2 dl vetemjöl 3 st ägg 1 tsk salt 1 smör Fyllning 2 st vitlöksklyfta(or) 250 gram färska kantareller 250 gram skogschampinjoner 2 msk smör 3 st salladslök(ar) 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 2 dl crème fraiche Sallad 0,5 st salladshuvud 200 gram rödkål 0,5 st gurka Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kantarellcrêpes

Kantarellcrêpes

1. Sätt ugnen på 100 grader. 2. Crêpessmet. Vispa ihop hälften av mjölken med mjölet till en jämn smet. Tillsätt därefter resten av mjölken, ägg och salt och vispa samman

Kantarellcrêpes

1. Sätt ugnen på 100 grader. 2. Crêpessmet. Vispa ihop hälften av mjölken med mjölet till en jämn smet. Tillsätt därefter resten av mjölken, ägg och salt och vispa samman
Crêpes med sparris och kantareller

Crêpes med sparris och kantareller

Lägg ägg och salt i en bunke. Tillsätt mjölet lite i taget under vispning tills smeten är tjock. Tillsätt majsolja och blanda

Kantarelligt mums med Sandra Beijer

Och visst vattnas det i munnen av tanken på kantarellcrêpes eller fettucini med saffran, kantareller och sommartryffel

kantarellcrepes

Recept. hallon. ons, 2013-08-21 19. 00. 20min. (0). Stek svampen gyllene tillsätt grädde och låt koka tills det tjocknarLägg såsen mitt på dina crepes och rulla ihopServera med sallad