Några kanske minns att jag berättade om vår söta lilla kanin, Hugo som fått en 100% hundsäker bur och min osäkerhet kring hur denna sommar skulle bli för Hugo. 1 msk fransk senap. 1 msk fransk senap
Rör ut senapen med grädden och slå i grytan. ca 1,5 kg kanin el. 2-3 tsk dijonsenap. ca 1,5 kg kanin el. bacon, tärnat 1 stor gul lök, finhackad 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 1 lagerblad 2 dl hönsbuljong 2 dl vispgrädde 2-3 tsk dijonsenap
Kaninfrikassé med vitt vin, senap och dragon. Låt mig bara konstatera att kombinationen av vitt vin, dijonsenap och dragon är något av det bästa jag vet
Röran innehåller äggula, majonäs, senap och lite salt. Kaninen köpte jag färdig (inte billig) och den är ca 50cm hög varav hela tårtan ca 60cm så den är större än vad man kanske tror. Kaninen köpte jag färdig (inte billig) och den är ca 50cm hög varav hela tårtan ca 60cm så den är större än vad man kanske tror
Gör marinaden och låt kaninen ligga i den över natten, eller några timmar. Skala och skär löken i bitar, fräs det i en kastrull tillsammans med den pressade vitlöken, samt kaninen som är i bitar
Särskilt i Grekland och på Cypern, där lamm, gris, kanin och andra rätter på kött av lite enklare kvalitet, ofta får puttra i långkok till en sagolik mörhet och smak