Coniglio ai capperi eller kanin med kapris. 1 kanin (cirka 1-1,3 kg), uppskuren i lagom stora bitar (vi bad att få den styckad). 1 kruka örter för garnering, till exempel rosmarin, persilja och salvia (vi kör med färsk rosmarin & lite torkad perislja). Smält cirka 40 gram av smöret i en stor gryta tillsammans med olivoljan, stek kaninen i detta under cirka 8-10 minuter (vänd dem ofta). 1 kanin (cirka 1-1,3 kg), uppskuren i lagom stora bitar (vi bad att få den styckad). 1 kruka örter för garnering, till exempel rosmarin, persilja och salvia (vi kör med färsk rosmarin & lite torkad perislja)
en pappardelle med vildsvinsragu men även kanin, hare, duva och andra vilda djur hittas på menyn. Man använder mycket Salvia, Rosmarin, Tryffel, Karl-Johansvamp även kallad porcini som du kommer hitta i både pasta, pizza och till kött
en pappardelle med vildsvinsragu men även kanin, hare, duva och andra vilda djur hittas på menyn. Man använder mycket Salvia, Rosmarin, Tryffel, Karl-Johansvamp även kallad porcini som du kommer hitta i både pasta, pizza och till kött
Oftast lagas alla cacciatore som en gryta med vilt som kanin, vildsvin eller hjort. Inom kokkonsten är en rätt alla cacciatore, en rätt i ”jägarstil”, vilket i sitt grundrecept innebär tomat, olivolja, vitlök, örter (rosmarin, timjan, salvia, etc), chili och vin
Sedan sattes de i var sin box innan de släptes ut för att springa efter en mekanisk "kanin". Det blev en ganska stor sats så jag har ätit dem med smält smör och färsk salvia, stekta i smör tillsammans med svamp mm
färska örter (timjan, mejram, rosmarin, salvia, persilja). Värm upp oljan, lägg i den oskalade vitlöken och kaninbitarna och bryn runt om i några minuter
Tyvärr har kaninerna också upptäckt denna gourmébuffé och knaprar på sallad och spenat. Ca 1 dl färska örter (persilja, dill, gräslök, salvia). Ca 1 dl färska örter (persilja, dill, gräslök, salvia)