Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
Jag tyckte bara de såg så förvånansvärt likt ut som kycklingbröst i formen, fast kanske kanin i färg, eller njae, kanin är väl lite rödare förstås men i alla fall
Efter det, ugnsstekt kanin med katrinplommonsås och frittar + sallad. vit sparris på flamländskt vis, vilket betyder sparris under ett täcke av äggmimosa (skirat smör, hackat ägg, kryddor och hackad paprika)
kaniner, katter, ugglor och igelkottar, till och med ormar. Spetten beställs ett och ett och på dem sitter exempelvis shitakesvamp och paprika, fläsk, njure och bläckfisk
Återkom om du vill laga kanin. Här pratar vi halväten papptallrik med uppmicrad köttärssås och ihopklibbade pastaskruvar som fantasifullt pyntats med burkmajs, röd paprika och en halv flaska ketchup
Sen blev det besök hos riktigt läskiga och enorma hästar, hos får och sen vidare till de mindre djuren, vandrande löv, vandrande pinnar, kaniner, gerbiler, chinchillor m
Det är lite som att säga till en kanin att han inte ska hoppa vägen fram när han är ute och går. Vispa ihop mjölk med ägg,tomatpuré, pressad vitlök, hp sås, paprikapulver, salt och peppar