Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
Som en liten jagad kanin som inte ens hunnit få på sig sin vinterpäls försöker jag nu styra upp skutan och få julförberedelserna (och mitt sinne) i balans och ordning
Jag hade en kanin i frysen. Jag kallar kaningrytan i fråga för frikassé, vilket inte enbart är ett tjusigare namn på en gryta, utan i själva verket en gryta som reds av med grädde, smör eller äggula
små chokladäggvit eller färgad Candy Melts (stora chokladknappar som smälter och stelnar snabbt)liten bit vit och rosa sockerpasta eller marsipan till kaninrumpa och tassar
I min sås hackade jag ned både morot och lök och han bara tittade på mig, förstod liksom inte vad det skulle vara bra för, han var väl ingen kanin heller
Lite kul att själva smeten är en morotskaka. Varför inte baka lite kanin till påsk. Jag måste väl erkänna att mina kaniner skulle haft lite större öron