Kaninen kan gå länge så att köttet blir sönderfallande mört och vinet reduceras till en kraftig sky. Bryn grönsaker och vitlökilite olja, därefter kaninbitarna
Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiitemikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mittlivinte har hängt på det i ett par dagar
fläsk, kalkon, kanin, lamm, kalv, osv. Jag älskar att äta kyckling. Jag trodde aldrig jag får säga om en kyckling maträtt som var helt enkelt gudomliga, och att, eftersom de älskar särskiltkycklingen
en pappardelle med vildsvinsragu men även kanin, hare, duva och andra vilda djur hittas på menyn. Att bara stå och titta på de vackra vyerna och lyssna på fåglarna kvitter utan att en enda bil kunde synas eller höras var som terapi för själen, speciellt när man bor i en väldigtstressig storstad
en pappardelle med vildsvinsragu men även kanin, hare, duva och andra vilda djur hittas på menyn. Att bara stå och titta på de vackra vyerna och lyssna på fåglarna kvitter utan att en enda bil kunde synas eller höras var som terapi för själen, speciellt när man bor i en väldigtstressig storstad
Frambenen gjorde jag rilette av som serverades på en smörstekt skivavitt bröd. Koka upp kaninfonden med rött vin, smaka av med soja, salt, timjan och peppar, rör ned gelatinet
Oftast lagas alla cacciatore som en gryta med vilt som kanin, vildsvin eller hjort. Inom kokkonsten är en rätt alla cacciatore, en rätt i ”jägarstil”, vilketisitt grundrecept innebär tomat, olivolja, vitlök, örter (rosmarin, timjan, salvia, etc), chili och vin