Kanin i vin recept

Öppen gryta på kanin, salvia och vitt vin

Öppen gryta på kanin, salvia och vitt vin

Kaninen kan gå länge så att köttet blir sönderfallande mört och vinet reduceras till en kraftig sky. Bryn grönsaker och vitlökilite olja, därefter kaninbitarna
Kanin med plommonsås, brocolli och pressad potatis

Kanin med plommonsås, brocolli och pressad potatis

Lägg i en timjanskvist samt salta och peppra. Bind samman låret med pancetta runt omkring. Stek i smör. Under tiden så steks lök, morotsbitar, selleri och vitlöki smör tillsammans med benen
Kanin med plommon

Kanin med plommon

Ett gott vin från Rhone. En fantastiskttrevlig söndags middagkanin. Ett intressant kött med rejäl struktur utan att vara något som helst segt
Vegansk Lasagne

Vegansk Lasagne

Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiitemikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mittlivinte har hängt på det i ett par dagar
Stifado

Stifado

Häll i passerade tomater, vin, kanelstång, buljong och lagerblad i kastrullen. Skär köttet imunsbitar, krydda med salt och peppar
Kaninfrikassé och kommentarer

Kaninfrikassé och kommentarer

Kaninfrikassé med vittvin, senap och dragon. Låt mig bara konstatera att kombinationen av vittvin, dijonsenap och dragon är något av det bästa jag vet
Hare & belugalinser!

Hare & belugalinser!

Marco däremot har ätit mycket kanin både hemma iItalien men även iValencia. Slå på vinet och i med en buljongtärning
Kyckling med mössa

Kyckling med mössa

fläsk, kalkon, kanin, lamm, kalv, osv. Jag älskar att äta kyckling. Jag trodde aldrig jag får säga om en kyckling maträtt som var helt enkelt gudomliga, och att, eftersom de älskar särskiltkycklingen

Vinresa till Toscana, Chianti & Florens

en pappardelle med vildsvinsragu men även kanin, hare, duva och andra vilda djur hittas på menyn. I förra veckan åkte jag och min partner iväg på en riktigthärligvinprovningi Toscana, det blev en kombinerad mat- och vinresatillItalien, närmare bestämt Florens och ChiantiClassico
Rårakans återtåg

Rårakans återtåg

Imin sås hackade jag ned både morot och lök och han bara tittademig, förstod liksominte vad det skulle vara bra för, han var väl ingenkanin heller

Middag med BaroloBoys..

Bloggen har däremot blivitlite avskalad, ut med lite gammalt, ännu lite mer fokus på foton och såklart vin och mat