Slå i buljongen och låt köttet småputtra under lock tills det är mört. ca 1,5 kg kanin el. 2 dl hönsbuljong. ca 1,5 kg kanin el. bacon, tärnat 1 stor gul lök, finhackad 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 1 lagerblad 2 dl hönsbuljong 2 dl vispgrädde 2-3 tsk dijonsenap
Sila buljongen, reducera kraftigt. kanin - sadel lever och njurar. kanin - frampart slag och baklägg. Putsa av de tunna hinnorna på sadeln, skär bort senorna som håller ihop leverns delar
Häll i passerade tomater, vin, kanelstång, buljong och lagerblad i kastrullen. 2 köttbuljongtärningar. Skär köttet i munsbitar, krydda med salt och peppar
Späd med hönsbuljong. Jag hade akvariefiskar, undulater, hamstrar, marsvin, hundar, katt och kaniner. Min första kanin hette Jocke och var en liten, liten kaninbebis som vi köpte för fem kronor på Sturkö djurpark
Mina förfäder kallade detta för "kaninsvält". Om det är en absurd mängd muskelkött i din kost, men du inkluderar inte ben, buljonger eller lever och andra organ, bindväv, myolins (nervtrådar), gelatin, etc
Denna rätt är baserad på en lokal traditionell rätt och jag åt den med kanin. 4 kycklingfiléer (välj verkligen ekologisk kyckling om du kan)1 msk smör och 2 msk olivolja1 dl youghurt1 lime2 msk honung5 msk HEL kardemummaLite vegetarisk buljongris efter smakBroccoli (den du ser på bilden kommer från mitt grönsaksland)VitpepparValfritt. * Sätt på ris (koka 10 minuter, låt sedan stå under lock)* Sätt ugnen på 200 grader* Stöt kardemumman i en mortel (OBS detta blir godast, går inte med mald kardemumma)* Värm smör och olivolja till medelvärme i en stekpanna, fräs en matsked av kardemumman och vegetarisk buljong en kort stund utan att den bränns, Peppra med mycket vitpeppar från kvarn
m de grövre stjälkarna blev kaninens middag. Sparade även buljongen, perfekt till soppor, risotton mm. Soppan gjordes på kokt grönkål (i lite grönsaksbuljong), kokspad, grädde, mjölk 3%, salt, peppar och lite extra grönsaksbuljong