Kanelrulle recept

Kanelrullar utan gluten och socker

Kanelrullar utan gluten och socker

Kanelbullar är gott, men det är svårt att göra perfekta bullar som är fria från socker och gluten. Ett mycket snabbare sätt, men oj så välsmakande, är att göra kanelrullar
Kanelrullar

Kanelrullar

Sätt ugnen på 200º. Tina degen i förpackningen. Blanda socker och kanel. Smält smöret och lossa arken försiktigt
Sockerfria småkakor

Sockerfria småkakor

Skiva kanelrullen (ca en halv centimeter tjocka skivor) och lägg på en bakplåstpapperbeklädd plåt. Lägg ner alla ingredienser till degen i matberedaren och kör med kniven på full hastighet tills degen blandat sig ordentligt
Goda hastkakan

Goda hastkakan

Rör ihop smör, ägg och socker snabbt. Det ska INTE vispas fluffigt. Rör ner vetemjölet lika snabbt, bara så att alla klumpar försvinner
Kanelbullar

Kanelbullar

50g jäst150g smör5dl mjölk½ tsk salt1dl socker2tsk kardemumma1,5l vetemjöl(Fyllning. 50g mjukt smör, 3 msk socker, kanel)(Toppen

Kanelrulle med choklad

Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Vänd ner mjölblandningen i äggvispet

Kanelrulle

Sätt ugnen på 250 grader. Klä en långpanna, cirka 30x40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt

Kanelrulle med philadelphiafyllning

Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kryddorna i en skål. Vänd sedan ner det med äggen

Kanelrulle med äppelfyllning

Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda övriga ingredienser väl och rör sedan ner dem i smeten