Äpple&Kanelmuffins ca 12 stycken. /jennifer Äpple&Kanelmuffins ca 12 stycken. När jag letade efter något helt annat råkade jag hitta min gamla receptbok – en hederlig i pappersformat med urklipp och handskrivna recept
Får jag fresta med lite goda kanelmuffins. ) Detta är 2. a receptet från min bakdag i måndags. Testade att baka med dadlar för första gången och det vart ju jättegott
Saftiga äpple & kanelmuffins. Jag och Anna kom fram till att jag skulle göra äpple & kanelmuffins och jag började hälla i saker i en bunke, mixade ihop allt med stavmixer, kollade att smeten såg bra och jämntjock ut (det var den) och sedan gräddade jag dem i si sådär 15-20 min
Nyttiga äpple- och kanelmuffinsDessa nyttiga bakverk gjorda på kokosmjöl och pofiber som bas smakar härligt av äpple och kanel och är dessutom fyllda med protein tack vara Core Protein
Sätt på ugnen cirka 150 grader på varmluft. Skala och kärna ur äpplena och mixa med stavmixer. Blanda fullkornshavremjölet med övriga torra ingredienser och russinen i en separat bunke
Sätt ugnen på 175°C. Blanda de torra ingredienserna utom farinsocker och kanel i en skål. Vispa ihop mafett, mjölk och ägg och rör ner i blandningen i skålen