Idag grattar jag dotter Josefin som fyller år, och det får bli med den här ljuvliga chokladkrämen. För drygt ett år sedan tillbringade Josefin och jag en härlig s k "mammavecka" i Paris
Jag åt dem med kall sås, kokt broccoli, kanelmarinerade linser, oliver och grönsaker. Receptet på den kalla såsen hittar du längre ner i inlägget och receptet på de underbara kanelmarinerade linserna hittar du här
I fredags hade jag nöjet att få träffa mina medtävlande i Cono Sur Blogger Competition 2015. Tillsammans avnjöt vi en ljuvligt god meny med rätter som harmoniserade till Cono Surs vinutbud komponerad av Julius Wallmo på Restaurangakademien
För ett tag sedan blev jag tillfrågad att vara med i årets Cono Sur-tävling. Ni som följt mig kommer kanske ihåg att jag var med i tävlingen förra året där jag kom till semifinalen men snubblade på målsnöret när det var dags att utse Sveriges finalist
Till dessert åt vi chili- och kanelmarinerade jordgubbar, vaniljglass, kolasås och rostade mandlar. Igår kväll fick Magnus och jag besök av Thekla och Jeanette