Kanelglass. Kanelglass. 6 dl vaniljglass. 1-2 msk kanel (beroende på hur stark du vill ha den). . Blanda samman vaniljglass & kanel beroende på hur stark du vill ha den
Vispa alla ingredienserna i en rostfri bunke i ett hett vattenbad (låt det inte koka). Sila av och ställ bunken i frysen då det svalnat och vispa med jämna mellanrum med en elvisp under ca 1 timme
Den till synes oätliga harklutten, eller lerbollen, smaksätts av favoritkryddan kanel. Men tack vare avokadon, som ger en krämig konsistens, kan de båda alternativen uteslutas - en smaskig glass som är perfekt i sommarvärmen, och gärna tillsammans med en färsk mango, tar istället form
Byt ut vaniljsåsen mot kanelglass och du har en klockren fullpoängare…. Lägg upp frukt + karamellsky på tallrikar, strö havresmul där du tänker lägga glassen, lägg på kanelglassen och strö på ytterligare lite smul över hela rätten