Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter, 3-4 portioner. 250 g körsbärstomater. Ha i salvian och tomaterna som du först skurit i halvor och låt fräsa med i 2-3 minuter tills pastan är klar. Pasta med stekta tomater och fetaost och Jävligt gott firar 1/2 år. Pasta med spenat, zucchini och aubergine Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter, 3-4 portioner. 2 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater
I samma panna som du kanderade löken häller du ner olivolja och fräser lök, vitlök, halverade körsbärstomater, soltorkade tomater och svartkål tills löken blivit mjuk och svartkålen och tomaterna börjat skrumpna ihop
Hacka isbergssallad och tomater grovt och blanda med ruccola, persilja och finhackad rödlök. 4 tomater. Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter 1 paket kikärtor á 280 g avrunnen vikt. 4 tomater 1 näve ruccola
Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter. Tillsätt därefter de krossade tomaterna och koka på medelhög värme tills att pastavattnet kokat klart
Torr, medelfyllig, frisk, lite eldig, smakintensiv, honung, salmiak, kanderade apelsinskal. Medelfyllig, torr och mycket frisk smak av mandel, gula tomater, liten metallisk karaktär och drag av umami
Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter, 3-4 portioner. 250 g körsbärstomater. Ha i salvian och tomaterna som du först skurit i halvor och låt fräsa med i 2-3 minuter tills pastan är klar. Fylld pasta med chili, salvia och kanderade valnötter, 3-4 portioner. 2 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater
Vit chokladparfait, klicka HÄR för recept, med kanderade popcorn och blåbär. Salladen görs genom att gratinera halverade endiver toppade med parmesan och lite olivolja i 20 minuter, blanda endiverna med salladsblad, ugnsrostade tomater, oliver och vitlöksfrästa haricots vert
Det är både söta versioner, som den här glutenfria galetten med hasselnötskräm och rabarber och den här pumpapajgaletten med kanderade valnötter, och salta versioner som den här glutenfria galetten med parmesankräm och zucchini och den här svartkålsgaletten med getostkräm och valnötter (som för övrigt passar perfekt på årets julbord som alternativ till grönkålspajen)
de kanderade äpplena som syns i bild ovanpå äppelkakan gör att desserten känns riktigt fransk, de torkade äppelchipsen kan man äta som godis bara som de är