Koka kamutvetet enl förpackningen. 1 port kamutvete (½ dl okokt). Låt svalna. Skölj och strimla sallad. Skölj och skiva gurka och tomat (om du inte föredrar de små varianterna då kan du gärna ha dem hela)
Servera fågelköttet med kamutvetet och de glaserade lökarna. kamutvete. Koka kamutvetet i rikligt med osaltat vatten i 45 minuter, sila sedan bort överflödigt vatten
Kamutvete, eller Khorasan wheat, en gammal vetesort som först lär ha odlats i Egypten. Söt palsternacka, lite broccoli som ger färg, syrlig citron i dragonsällskap, parmesan som ger sälta och kamutvetet bidrar med tuggmotstånd som bas
eller något gryn, t ex kamutvete eller matvete. I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums