Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Det fanns sex kategorier, och de jag ställde upp med i högrevskategorin och i kambenskategorin hittar ni här
Som jag skrev i söndags var den ursprungliga tanken att själva försöka ställa upp med ett team i den ordinarie tävlingen, men det visade sig att man ju faktiskt var tvungen att hålla sig till de råvaror som respektive tävlingskategori var döpt efter för att få kvala, dvs fisk/lax, kyckling med kvisttomat, kamben, högrev med blomkål osv
Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Fler Vego-BBQ recept och en massa bra tips finns i min nya webbkurs ”Att Grilla Vegetariskt” som jag släppt tillsammans med SvD
Kambenen penslas med amerikans senap och rubbas med Don Marcos BBQ-Booster. Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
Speciellt bra gick det i kamben. Sen kom dagen då jag upptäckte bbqlovers och chefen Björn. Sen dess är d kört Genom bbqlovers har jag lärt mig massor och finner inspiration dagligen
Brisket, bog, Flap, Entrecote, sidfläsk, Shortribs, kamben, skaldjur av olika slag. Jag är en BBQ kille, och älskar Low and Slow, då myser jag som bäst