En riktigt god och smakrik höstsrätt som gör sig riktigt bra en blåsig kall söndag. Mört kalvkött som kombineras med kycklinglever och salvia ger en distinkt och fantastiskt härlig smak
Salta och peppra kalvköttet på ena sidan. Fräs fänkål, lök och vitlök. salta och peppra. Fördela fyllningen på kalvskivorna, toppa med örter och citronskal
Värm en stekpanna och bryn kalvrulladerna runt om i en msk smör. Tillsätt till såsen och låt den småputtra under tiden kalvrulladerna steker klart i ugnen
Pancetta och mozarellafyllda kalvrullader med mangold. Det här är ännu en hel italiensk middag. Jag valde att ha en lättare variant av canneloni med spenat följt av rullader av kalvinnanlår serverat med mangold
Min vinst med kalvrulladerna i Mästerkocken i onsdags, gav mig möjligheten att hälsa på en av Leif Mannerströms kompisar och en institution i Stockholm - Gondolen och Erik Lallerstedt