Kalvrulader recept

Kalvrulader med salciccia

Kalvrulader med salciccia

Lägg kalvschnitzlarna på ett smörpapper. Torka av köttet. Salta och peppra. Ta bort skinnet på korvarna och dela dem i fyra delar på längden
Kalvrulad med aromsmör

Kalvrulad med aromsmör

"Sprita" bort benen i kalvbringan - affären brukar gärna hjälpa till med det. Torka köttet torrt. Bred ut köttet
Kalvrulader

Kalvrulader

Ett recept från boken Hela Sveriges husmanskost. Helt okej, men har aldrig riktigt varit förtjust i rulader
Involtini di Vitello - Kalvrulad

Involtini di Vitello - Kalvrulad

Det blev alltså kalvrulader på svenska. Marco stod för middagslagning idag. Just den här rätten heter också Uccellettei di Scappati, som betyder "förrymd fågel"
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Kalvrulader med taleggio, salvia och bresaola. 4 portioner. 355 kcal/portion. P 36%. F 38%. K 26%. Lördag. Ingredienser
Kalvrulader med citron

Kalvrulader med citron

Hacka persiljan och finriv det yttersta citronskalet. Blanda med färskost, 1/2 tsk flingsalt och Cayennepeppar
Kalvrulader i madeirasås

Kalvrulader i madeirasås

Lägg ut köttskivorna på arbetsbänken. Salta dem mycket lätt och bredett tunt lager fransk ljus senap på varje schnitzel

Grädd- och persiljebräserade kalvrulader

Lägg en ostskiva och en äppelklyfta på varje köttskiva och rulla ihop, fäst med en tandpetare. Bryn ruladerna i en smörad stekpanna och lägg över dem i en gryta
Pasta med rulader och tomatsås

Pasta med rulader och tomatsås

Toppa med kalvruladerna. Tiden går så himlans fort. Jag hinner inte med känns det som. Jag hoppas iallafall ni alla har haft det bra i helgen

Italienska kalvrulader

Banka ut köttskivorna med t. ex en kastrullbotten. Lägg på en klick färskost och rulla ihop. Fäst med en tandpetare

Kalvrulader provencale

Skör brödskivan i tärningar och lägg det i blöt i mjölken. Stek levern i 1 msk smör tills genomstekt och skär den sedan i tärningar

Fyllda kalvrulader

Sätt ugnen på 175°. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek löken gyllenbrun. Tillsätt ströbrödet, den hackade skinkan och tomatpurén

Geovannis kalvrulader

Skala och hacka vitlöken fint. blanda den med späck, salt, peppar och mejram. Bred ut köttskivorna och fördela späckpastan jämt över skivorna, Rulla samman dem och fäst med en sticka

Kalvrulader i murkelsås

Banka ut kalvköttet med knuten hand. Dela varje saltgurka på längden till 4 långa stavar. Lägg en gurkstav på varje köttskiva och rulla ihop

Kalvrulader med zucchini och taleggio

1. Banka ut köttet så att det blir riktigt tunt. Salta och peppra och dela stor skivor på hälften. 2. Skär zucchini i små tärningar och fräs dem i 1 msk olivolja ca 5 min

Kalvrulader med salciccia

1.  Lägg kalvschnitzlarna på ett smörpapper. Torka av köttet. Salta och peppra. 2.  Ta bort skinnet på korvarna och dela dem i fyra delar på längden