Här hittar du recept på Kalvlever Anglaise från LCHF för seniorer. Kalvlever med bacon, purjo, äpple och citron 2 port. 400 g kalvlever i två skivor. 25 g varmrökt bacon eller sidfläsk. Kalvlever med bacon, purjo, äpple och citron 2 port. 400 g kalvlever i två skivor
Kan ju vara att jag köpte något annat än kalvlever när jag åt senast. Ingredienser400 gr kalvlever1 paket ekologisk bacon eller motsvarande mängd rökt sidfläsk5 st skogschampinjoner1 gul lök0. 400 gr kalvlever
Jag beställde en varm sallad med kalvlever och bacon till huvudrätt som var otroligt god. Till huvudrätt tog vi båda Pork Belly (sidfläsk på svenska) som var perfekt tillagad
Kalvlever med äpple, bacon, purjo och citron 2 port. 400 g kalvlever i två skivor. 25 g varmrökt bacon eller sidfläsk. Kalvlever med äpple, bacon, purjo och citron 2 port. 400 g kalvlever i två skivor
1 kg kalvlever , i skivor, gärna gödkalv. 200 gram bacon , eller rökt sidfläsk, skivat. Stek baconskivorna och låt dem rinna av på hushållspapper så att överflödigt fett sugs upp och baconet blir knaprigare
Häll kalvlever, späck, lök, ansjovis, ägg, vetemjöl, grädde, salt, peppar och farinsocker i en mixer eller matberedare och kör tills det är en slät smet
400 g renskuren kalvlever. 300 g rimmat sidfläsk. Raspa skalstrimlor av citronen med särskilt redskap, eller skala av det gula med potatisskalare och strimla det