Dekorera med finskuren persilja. Riktigt fin kalvlever är något som helt klart bör testas. 4 skivor kalvlever av god kvalitet. 4 skivor kalvlever av god kvalitet
Lägg upp kalvlevern med baconfräset på och strö över finklippt persilja. persilja till dekoration. Snitta kalvleverskivorna lite i kanten för att de inte ska bukta sig vid stekningen
Servera allt ovanpå kalvlevern med resten av persiljan som garnityr. Vänd ner lite av persiljan. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Lägg fräset ovanpå kalvlevern med resten av persiljan som garnityr. Vänd ner lite av persiljan. Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Hacka persiljan fint och tillsätt den, kaprisen och krutongerna. 4 skivor kalvlever à ca 150 g. 1 knippe persilja. 4 skivor kalvlever à ca 150 g 1 gul lök 1 äpple 4 tsk kapris 2 msk sherryvinager 1 knippe persilja 1 dl brödkrutonger 1 köttbuljongtärning 0,5 l vatten 4 msk olja 2 msk smör salt peppar
Den ena är gjord på kalvlever och den andra på klassisk fläsklever. 400 - 500 g kalvlever eller fläsklever. 1 msk finhackad persilja fryst. 400 - 500 g kalvlever eller fläsklever. 1 msk finhackad persilja fryst
persilja. Om kalvlevern inte är uppskivad så dela den i fyra lika tjocka skivor. Lägg upp levern med bacon ovanpå, häll på såsen ur stekpannan och toppa med finhackad persilja och kapris