Kalvlever är till på köpet en mycket prisvärd styckdetalj. Dessutom kokade jag röda och gula betor (Röda betor ska alltid kokas för sig) som blandades med stekt, rökt fläsk, kapris, rödvinsvinäger och olivolja
Bryn det tärnade fläsket i sitt eget fett i en liten kastrull. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit. 1 dl tärnat, varmrökt sidfläsk. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit
Bryn det tärnade fläsket i sitt eget fett i en liten kastrull. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit. 1 dl tärnat, varmrökt sidfläsk. Kalvlever Anglaise 2 port. 300 gr kalvlever i bit
Koka kött, fläsk och lever i stor kastrull. Mal köttet, fläsket och levern. Blanda de kokta korngrynen med det malda köttet/fläsket/levern och löken, späd med kokspadet till önskad konsistens
Häll kalvlever, späck, lök, ansjovis, ägg, vetemjöl, grädde, salt, peppar och farinsocker i en mixer eller matberedare och kör tills det är en slät smet
Skär levern i strimlor och tärna fläsket (strimla baconet om du använder det). 300 g ungnöt- eller kalvlever. 150 g rökt sidfläsk eller bacon. Stek lever och fläsk i matfettet i en gryta ca 5 minuter. 300 g ungnöt- eller kalvlever. 150 g rökt sidfläsk eller bacon