Kalvlever anglais recept

Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Salta och peppra leverskivorna. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Kalvlever anglais

Kalvlever anglais

Jag passar på att smida medan levergrytan är varm och slår till på en riktigt klassiker, kalvleveranglais
Kalvlever Anglaise

Kalvlever Anglaise

KalvleverAnglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit. KalvleverAnglaise 2 port. 300 g kalvlever i bit. 2 msk smör
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

700 g kalvlever eller lammlever eller grislever. Förbered de tillbehör som kokt potatis och grönsaker du vill ha till
Alexandras Kalvlever Anglais

Alexandras Kalvlever Anglais

Snitta kalvleverskivorna lite i kanten för att de inte ska bukta sig vid stekningen. Lägg upp kalvlevern med baconfräset på och strö över finklippt persilja
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Stek den mjölade kalvlevern gyllenbrun i lite av baconfettet och smör, salta och peppra med vitpeppar
Kalvlever Anglaise

Kalvlever Anglaise

Skär levern i skivor, salta och peppra. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

Salta och peppra leverskivorna. Vänd dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta. Stek baconet knaprigt i en stekpanna, låt rinna av på hushållspapper
Kalvlever anglais med grönsaksfräs

Kalvlever anglais med grönsaksfräs

Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödvinssky, grönsaksfräs och kokt potatis. 225 g kalvlever. Skölj och torka av leverskivorna med hushållspapper