Valde kalvkotletter, vilket jag kommer köpa igen. Jag är så bortskämd med bra kött och har nästan testat mig igenom hela köttdisken på Gårdsbutik Thuresson
Receptet sägs i orignalversion komma från den Ryska rätten Pojarski som är ryska hackade kalvkotletter utvecklat av en berömd köksmästare från det romanoffska hovet
Efter att ha haft föräldrarna på helgbesök, fanns det en hel del intressant lämnat i kylen. Eftersom jag inte var jättepigg slängde jag ihop en enkel söndagslunch av ingredienserna
Chicken Fried Steak (eller Country Fried Steak) i USA, Cotoletta alla Milanese i Italien, Tonkatsu i Japan, Kotleta i Ryssland eller Wienerschnitzel lite överallt
Svensk fläskkotlett4 kalvkotletter, på ben ca 2-3 cm citronskiva rosmarin vitlök. Svensk fläskkotlett4 kalvkotletter, på ben ca 2-3 cm citronskiva rosmarin vitlök
Malin var över på middag tidigare i veckan och har missat att lägga upp något ifrån den middagen. Har så mycket bilder ifrån middagar osv som ligger väntandes på att läggas ut men det tar sån tid att skriva ett inlägg eftersom det ska redigeras bilder osv