Morbergs kalops i Crock Pot är näst vanligaste sökningen på bloggen. Morbergs älgfärsbiffar gjord i Crock Pot som serveras med kantarellsås, kokt potatis, hemgjord lingonsylt och broccoli
Dela blomkål och broccoli i mindre bitar. Bevara vätskan och benen från lammläggen och koka vidare dem ett par timmar till (6-8 timmar), så har du dessutom en god och närande benbuljong som du antingen kan dricka som den är eller använda som bas till någon ny gryta, som till exempel gulasch, kalops eller chili. 1 helt knippe färsk broccoli. 2/3 blomkålshuvud 1 helt knippe färsk broccoli
En hederlig svensk kalops, med potatis, saltgurka och rödbetor får det bli. Broccoli, blomkål, sötpotatis, morötter och rödbetor ska ugnsstekas till de är lagom mjuka
Han har den på ALLT… Ibland kan jag ju bli en smula stött då han pudrar på nåt så vansinnigt på en fin, väl avsmakad bouef bourgignon, eller den klassiska kalopsen, eller på det redan väl marinerade och kryddade köttet