Kall tonfiskpaj recept

Kall tonfiskpaj

Kall tonfiskpaj

Finfördela margarinet i mjölet. Tillsätt vattnet och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i en pajform. Låt vila i kylen ca 30 min
Tonfiskpaj

Tonfiskpaj

Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Tonfiskpaj med Äpple och Curry

Tonfiskpaj med Äpple och Curry

(blöt händerna med kallt vatten, det underlättar). Sätt ugnen på 225 grader. Arbeta ihop mjöl, smör och salt till en smidig deg, blanda i keson tills degen håller ihop
Tonfiskpaj

Tonfiskpaj

Ställ formen kallt ca 15 minuter. Tryck ut pajdegen i en pajform och nagga bottnen. Klä kanten med áluminiumfolie
Tonfiskpaj

Tonfiskpaj

Jag bjöd även på minivaktelägg till tonfiskpajen, lite festligt, har fått dem av en vän som har minivaktlar
Tonfiskpaj och världens godaste romsås

Tonfiskpaj och världens godaste romsås

Blanda alla ingredienser till romsåsen och ställ kallt. Här kommer receptet på tonfiskpajen som jag överraskade Stefan med i onsdags när han kom hem efter två dagars utbildning i Stockholm
Broccoli och tonfiskpaj

Broccoli och tonfiskpaj

3 msk kallt vatten. Ugn 175-200 grader. Finfördela smöret och mjölet till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg

tonfiskpaj

msk vatten kallt. Gör pajdegenVetemjöl + smör + vatten Tryck ut den i rund pajformNagga, låt stå kallt i 20 minFörgrädda i 175 grader i 15 min

tonfiskpaj

vatten kallt. gör pajdegenvetemjöl smör vatten tryck ut den i rund pajformnagga,låt stå kallt i 20 minFörgrädda i 175 grader i 15 min

Tonfiskpaj med Äpple och Curry

(blöt händerna med kallt vatten, det underlättar). Recept. Mariann Lifwergren. ons, 2013-12-04 19. 23. 40min. (1)
Heidis goda Tonfiskpaj!!

Heidis goda Tonfiskpaj!!

Idag gjorde jag en god tonfiskpaj. 2-3 msk kallt vatten. 2-3 msk kallt vatten. Ofta blir det köttfärspaj i den här familjen men ibland måste man ju testa andra pajer
Quiche au fromage (ostpaj)

Quiche au fromage (ostpaj)

Serveras gärna varm eller kall, med grönsallad och syrlig vinägrett. Tillsätt tonfisk och du får en jättegod tonfiskpaj

Kall tonfiskpaj

Blanda ingredienserna till pajskalet, och ställ svalt i en timme. Tryck sedan ut degen i en rund pajform och nagga med gaffel

Tonfiskpaj

Ställ formen kallt ca 15 minuter. 1.  Tryck ut pajdegen i en pajform och nagga bottnen. Klä kanten med áluminiumfolie

Tonfiskpaj

Ställ formen kallt en stund. 3 msk kallt vatten. Rör i hop margarin och vetemjöl till en grynig massa. Tillsätt vattnet och arbeta samman det till en deg