Koka pastan, häll av och servera den tillsammans med såsen och övriga tillbehör. Valnötter är ju nästan också självklara i den konstellationen och tillsammans med några bitar parmaskinka på toppen - vilken ljuvlig konstellation det blev
Skär ner kallt smör i små bitar i smulorna, finfördela det i nötblandningen. Servera pajen avsvalnad med hemgjord Vaniljsås, Råkräm, gjord på äkta Vaniljpulver
Spola kallt vatten över betorna och låt dom stå i vatten tills de kallnat. Spadet som blir i filéformen ska ni absolut ringla över köttet när ni skurit upp det, men någon sås tycker i alla fall inte vi behövs göras
Slå av vattnet och skala betorna under rinnande kallt vatten och dela sedan i klyftor. Det blev rödbetor i sällskap av honungsrostade valnötter och ruccola, som vi ringlade getostsås över, så gott
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Smaksätt med chilisås, citron, salt och cayenne. Eller fyll den i glas eller små formar innan den kallnar
) Till huvudrätten gjorde jag en rödvinssås som även den är en riktig jackpot, dessutom får man jättegoda vinkokta grönsaker på köpet när man gör denna sås
Låt sedan kallna och förvara i kyl fram till marinering, pensling eller servering. Till det serverar jag en hemgjord BBQ-sås, äppelchutney och en coleslaw på rödkål som kryddats lätt med rostad kummin
Låt sedan kallna och förvara i kyl. När de två timmarna är till ända, får de en sista handpåläggning med BBQ-sås, innan de slutligen går klart under den sista timmen
Mosa några av tomterna till en sås, behåll de andra hela. Häll i sås och tomat i potatisen och toppa med basilika, och fänkålsfrön om du har över från ovanstående fyllning