smör och olja att steka i. Kallsås. Mixa samman alla ingredienser till såsen. Dela sparris och paprika och lägg ner i pannan tillsammans med smör och olja
Putsa kycklingen och bryn den i smör. Till detta en enkel kallsås. Kyckling som serverades kall efter att ha stekts med en god kryddig olja till rätt innertemperatur i ugnen var en av rätterna
Rör ihop ingredienserna till den kallasåsen och låt den stå i kylskåpet och gotta till sig. Kallsås. Låt den ligga kallt och vila ca 30 minuter. Sätt en kant av aluminiumfolie runt och låt pajformen vila kallt på nytt, ca 15 minuter. 150 g kalltsmör eller margarin. 2-3 msk kallt vatten. 150 g kalltsmör eller margarin 3 1/2 dl vetemjöl 2-3 msk kallt vatten Fyllning 250 g räkor med skal 250 g rökt laxfilè 50 g djupfrysta ärter 100 g lagrad ost i tärningar 1/2 dl hackad dill 3 ägg 3 dl gräddmjölk Salt Peppar Kallsås 3 dl crème fraiche 100 g stenbitsrom eller löjrom 1/2 dl finhackad dill Pensling och garnering Uppvispat ägg 150 g räkor Stenbitsrom eller löjrom Dill Citron
Blanda med crème fraichen, dill och caviaren Låt gärna stå och dra en stund så utvecklas smakerna bättre Överbliven sås kan användas till räkor, bakad potatis eller mellan två brödskivor som steks gyllenbruna i stekpanna eller smörgåsgrill